<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=566599290210631&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Kirjoittanut Kati Perälä 11.10.2019 16:05

Maailmassa ei taida tänä päivänä olla yritystä, jolla ei olisi verkkosivuja. Olemmekin jo aiemmin todenneet, että verkkosivusto on yrityksen paras myyjä. Miksi? Koska ostokäyttäytyminen on muuttunut, ja sen myötä oma sivusto on yritykselle entistä tärkeämpi kanava tulevien ja nykyisten asiakkaiden kohtaamiseen.

Lue lisää

Aiheet: Growth-Driven Design, Verkkosivustot, Ostajapersoona, Ostopolku

Kirjoittanut Kati Perälä 2.4.2019 14:49

Suunnittele hyvin, julkaise nopeasti, paranna jatkuvasti. Siinä on ketterän sivustouudistuksen palikat tiiviisti paketoituna. Kiireisimmät voivat siis lopettaa lukemisen tähän, mutta jos haluat tietää, millä tavoin saat nuo mainitut palikat kasaan ilman Ikean lipaston kokoamisesta aiheutuvaa hikikarpaloiden määrää, kannattaa lukea postaus kokonaan.

Lue lisää

Aiheet: Growth-Driven Design, Verkkosivustot

Kirjoittanut Hanna Prami 21.3.2019 15:26

Verkkosivusto kohtaa asiakkaat jo paljon ennen kuin asiakas keskustelee myyjän tai muun yrityksen yhteyshenkilön kanssa. Se vastaa kysymyksiin, kerää kontakteja, myy ja asiakaspalvelee. Se houkuttelee vierailijoita, konvertoi niistä liidejä, vakuuttaa liidit tekemään päätöksen ja tulemaan asiakkaiksi. 

Lue lisää

Aiheet: Growth-Driven Design, Verkkosivustot

Kirjoittanut Kati Perälä 18.2.2019 9:52

Jo pelkkä ajatus sivustouudistuksesta tuottaa monessa yrityksessä tuskanhikeä, ja projektin käynnistäminen voi helposti venyä. Onkin totta, että perinteisessä uudistusprojektissa on monta kompastuskiveä, joiden väistäminen ei aina ole mahdollista.

Budjetti ylittyy, aikataulu viivästyy, ihmiset turhautuvat ja kun sivusto lopulta saadaan ulos, ketään ei tunnu kiinnostavan. Kuulostaako tutulta?

Growth-Driven Design (GDD) muuttaa tuskaisen projektin tuottavaksi kehitykseksi. GDD on ketterään kehitykseen nojaava malli, jonka avulla sivustouudistus toteutetaan oikean käyttäjätiedon pohjalta ja nimensä mukaisesti liiketoiminnan kasvattaminen mielessä.

Lue lisää

Aiheet: Growth-Driven Design, Verkkosivustot