<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=566599290210631&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Kirjoittanut Kati Perälä 7.8.2019 13:25

HubSpot CRM -järjestelmä yhdistää myynnin datan ja markkinoinnin automaation helposti hallittavaksi ja kustannustehokkaaksi kokonaisuudeksi.

HubSpot julkaisi heinäkuun superhelteiden keskellä varsin kuuman päivityksen ilmaiseen CRM-järjestelmäänsä. Ei siinä vielä mitään, että HubSpot CRM on oikeasti ilmainen ja kattava asiakkuudenhallintajärjestelmä, nyt HubSpot tarjoaa kaikille CRM-käyttäjilleen ilmaiseksi myös työkalut sähköpostimarkkinointiin. Bonuksena ilmaiset mainonnan työkalut kattavat jatkossa Facebookin lisäksi myös LinkedInin ja Googlen mainonnan. Mitä tämä päivitys sitten käytännössä tarkoittaa?

Lue lisää

Aiheet: HubSpot

Kirjoittanut Hanna Prami 10.9.2018 9:58

HubSpot julkaisi juuri päättyneessä INBOUND-tapahtumassa hurjan määrän uusia ominaisuuksia, päivityksiä tuotteisiinsa sekä kokonaan uusia tuotteita. Täysin uusia ovat esimerkiksi Sales ja Service Hub Enterprise -tuotteet, jotka auttavat suuria yrityksiä tehostamaan työskentelyään yhtenäisen alustan avulla.

Lue lisää

Aiheet: HubSpot

Kirjoittanut Hanna Prami 19.1.2018 20:16

Käynnistimme hiljattain verkkosivuston uudistuksen. Uusi vuosi ja uudet kujeet, ajattelimme. Uutukaiset sivut on juuri julkaistu, nyt olemme hienosäädön ja viimeistelyn vaiheessa. Mitä projektista jäi käteen?

Lue lisää

Aiheet: HubSpot

Kirjoittanut Hanna Prami 4.9.2017 9:09
Lue lisää

Aiheet: Inbound-markkinointi, HubSpot