<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=566599290210631&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Kirjoittanut Maija Anttila 25.8.2017 14:01

Hakusanamainonta on Internet-hakukoneiden kuten Googlen, Yahoo!:n ja Bingin tarjoama teksti- ja kuvamainontapalvelu, jossa käyttäjälle esitettävä mainos valitaan käyttäjän hakusanan ja sijainnin sekä mainostajan päivittäisen ja kuukausittaisen budjetin perusteella.

Mainostajille kyseessä on tapa saada vierailijoita verkkosivulle. Mainostajat maksavat maksun joka kerran, kun heidän mainostaan klikataan. Hakusanamainonnalla markkinoija tavoittaa juuri ne ihmiset, jotka ovat etsimässä tietoa hänen myymästään tuotteesta tai palvelusta.

Lue lisää

Aiheet: Tuloksellinen mainonta

Kirjoittanut Hanna Prami 10.2.2017 15:24

Markkinointikalenteri & digiopas 2017 [eBook] verkkokauppiaalle

Erityisesti verkkokaupan markkinointiin, konversio-optimointiin ja tulosten parantamiseen tarkoitettu markkinointikalenteri ja digiopas vuodelle 2017 sisältää:

Lue lisää

Aiheet: Tuloksellinen mainonta, Verkkokauppa, Markkinointiviestintä

Kirjoittanut Pirkka Prami 6.2.2017 12:09

Suoramainonta ei ole erityisen trendikästä, koska se ei ole digitaalista eikä saa aikaan "some-pöhinää". Suoraa ei kuitenkaan kannata pitää vain vanhojen partojen puuhasteluna.

Kun bannerisokeus iskee, printti pitää pintansa

Digissä lyhyt tuotantoaika ja nopea julkaisu mahdollistavat nopean reagoinnin erilaisiin markkinatilanteisiin. Myynnin kasvattamisen työvälineet ovat käytössä reaaliajassa. Painetussa formaatissa pidemmät tuotanto- ja jakeluajat vaativat ennakointiaikaa, mutta myös suoraa voi kuitenkin tuottaa ketterästi, kunhan prosessi on sujuva.

Lue lisää

Aiheet: Tuloksellinen mainonta, Markkinointiviestintä

Kirjoittanut Hanna Prami 22.12.2016 13:11

Inbound-markkinointi hyvin toteutettuna on pelastus sekä markkinoijalle että asiakkaalle. Se on hyväksi sisällöille, asiakastuntemukselle ja tuo systemaattisuutta tekemiseen.

Palvelevat sisällöt

Inbound-markkinointi näykyy asiakkaalle relevanttina ja hyödyllisenä sisältönä. Kun markkinointia tehdään tämän prosessin mukaan, asiakkaan tarve tunnistetaan ja sitä palvellaan. Asiakkaalle hyödyllistä, hänen etsimäänsä informaatiota tarjoillaan oikeaan aikaan, asiakkaan käyttämässä kanavassa.

Sisältömarkkinoinnin taso kohenee, kun asiakasta palvellaan aidosti sisältöjen avulla.

Lue lisää

Aiheet: Tuloksellinen mainonta, Markkinoinnin automaatio, Inbound-markkinointi

Kirjoittanut Pirkka Prami 2.12.2016 22:09

Kivijalkakaupoista tutut kausipohjaiset alennuskampanjat olivat pitkään vakiintunut tapa kampanjoida myös verkkokaupoissa. Perinteisessä sapluunassa verkkokauppa järjesti joulu- ja kesäkausien alennusmyyntien lisäksi muutaman mid-season salen. Tämä syksy räjäytti vihdoin pankin myös täällä meillä Suomessa – ja hyvä niin.

Lue lisää

Aiheet: Tuloksellinen mainonta, Verkkokauppa, Inbound-markkinointi, Markkinointiviestintä

Kirjoittanut Hanna Prami 25.11.2016 17:30


Facebook-mainoksen tai -kampanjan toimivuutta on toisinaan vaikea arvioida. Erityisesti, jos aikaisempaa kampanjadataa on niukasti saatavilla, tai jos kohderyhmä on uusi. Olennaista etsiessä markkinoijan voi myös lannistaa dataähky.

Tässä on täsmävinkit, joilla sekavuuden saa ruotuun.

Lue lisää

Aiheet: Tuloksellinen mainonta, Inbound-markkinointi, Markkinointiviestintä