<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=566599290210631&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Kirjoittanut Pirkka Prami 25.9.2017 10:00

Olemme tottuneet näkemään etenkin vaatteita esittelevissä tuotekuvissa kauniita, sievästi poseeraavia malleja kliinisissä studioympäristöissä otetuissa, täydellisen oloisissa kuvissa. Palvelevatko tämän tyyppiset kuvat kuitenkaan tarkoitusta?

Lue lisää

Aiheet: Verkkokauppa

Kirjoittanut Hanna Prami 18.9.2017 10:20

Kartoitimme eri ikäisten verkkokauppa-asiakkaiden käyttäytymistä kyselyn avulla. Halusimme muun muassa selvittää, miksi verkkokauppavierailija jättää ostoprosessinsa kesken ja mitkä tekijät vaikuttavat ostopaikan valintaan. 

Lue lisää

Aiheet: Verkkokauppa

Kirjoittanut Hanna Prami 30.6.2017 12:29

Helsingin Sanomat uutisoi taannoin apteekkien verkkokaupoista ja siitä, että asiakkaat eivät vielä ole löytäneet mahdollisuutta ostaa reseptilääkkeitä verkosta. Alan kasvupotentiaalista kertoo se, että Apteekkariliitto uskoo reseptilääkkeitä verkossa myyvien apteekkien määrän kaksinkertaistuvan vuoden loppuun mennessä.

Lue lisää

Aiheet: Verkkokauppa

Kirjoittanut Hanna Prami 2.6.2017 11:01

Monikanavainen markkinointikampanja vaatii monen langanpään yhdistämistä. Jos kanavat eivät ole synkassa, lopputuloksena on ostohaluton asiakas.

Verkkokauppakamppiksen suunnittelussa mikään ei harmita enempää kuin se, että tuotteesta kiinnostunut asiakas eksytetään kehnon käyttökokemuksen takia pois ostopolulta ja hyvä potentiaali hukataan.

Jos siis suunnittelet monia eri markkinointikanavia yhdistelevää verkkokaupan tuotekampanjaa, tarkista, että ainakin nämä elementit ovat kampanjassasi synkassa.

Lue lisää

Aiheet: Verkkokauppa

Kirjoittanut Juuso Arvassalo 22.5.2017 16:40

Kesä on hyvää aikaa testata uusia keinoja verkkokaupan toimivuuden parantamiseksi. Tässä pari yksinkertaista niksiä muistutukseksi:

Lue lisää

Aiheet: Verkkokauppa

Kirjoittanut Hanna Prami 10.2.2017 15:24

Markkinointikalenteri & digiopas 2017 [eBook] verkkokauppiaalle

Erityisesti verkkokaupan markkinointiin, konversio-optimointiin ja tulosten parantamiseen tarkoitettu markkinointikalenteri ja digiopas vuodelle 2017 sisältää:

Lue lisää

Aiheet: Tuloksellinen mainonta, Verkkokauppa, Markkinointiviestintä

Kirjoittanut Juuso Arvassalo 31.1.2017 14:10

Näkö mielletään ihmisen hallitsevimmaksi aistiksi. Ei siis pitäisi olla mikään ihme, että videomateriaali on tehokas apuväline myös markkinoinnissa. Seuraavassa on muutama hyvä syy käyttää videosisältöjä markkinoinnin keinoina.

1. Video näkyy konversiossa ja myynnissä

Erään tutkimuksen mukaan landing pagelle upotettu tuotevideo voi parantaa konversiota jopa 80%. Samoin on todettu, että 84% niistä käyttäjistä, jotka katsoivat tuotteen esittelyvideon, myös osti tuotteen.
Lue lisää

Aiheet: Verkkokauppa, Inbound-markkinointi, Markkinointiviestintä, Videomarkkinointi

Kirjoittanut Pirkka Prami 2.12.2016 22:09

Kivijalkakaupoista tutut kausipohjaiset alennuskampanjat olivat pitkään vakiintunut tapa kampanjoida myös verkkokaupoissa. Perinteisessä sapluunassa verkkokauppa järjesti joulu- ja kesäkausien alennusmyyntien lisäksi muutaman mid-season salen. Tämä syksy räjäytti vihdoin pankin myös täällä meillä Suomessa – ja hyvä niin.

Lue lisää

Aiheet: Tuloksellinen mainonta, Verkkokauppa, Inbound-markkinointi, Markkinointiviestintä

Kirjoittanut Pirkka Prami 8.11.2016 22:30

Verkkokauppavierailusta jää kävijälle useimmiten päällimmäisenä mieleen sivuston käytettävyys, mutta myös visuaalisuudella on merkittävä rooli toimivan käyttäjäkokemuksen rakentamisessa.

Seuraavassa on 8 asiaa, jotka kannattaa muistaa, uutta verkkokauppaa perustettaessa

Lue lisää

Aiheet: Verkkokauppa, Inbound-markkinointi

Kirjoittanut Pirkka Prami 8.11.2016 18:52

Luottamusta herättävä verkkokauppa on selkeä kokonaisuus, jossa asiat ovat omilla luontevilla paikoillaan. 

Vasta lanseeratulla ja jo asemansa vakiinnuttaneella verkkokaupalla on ainakin yksi yhteinen tavoite: luotettava vaikutelma on molemmille elintärkeä. Vaikka tuotteiden toimittamisessa, laskutuksessa tai tuotteiden ja tuotekuvausten vastaavuudessa kaikki täsmäisi, voi asiakas silti mieltää toisen palveluntarjoajan toista luotettavammaksi.

Lue lisää

Aiheet: Graafinen suunnittelu, Verkkokauppa